27. marraskuuta 2014

Sun katsees kääntyy taas kun lähden laulaa



(C)


Myönnän ihan suoraan, ettei blogi ole viime aikoina ollut päällimmäisenä mun ajatuksissani. Eipä mulla toisaalta juuri olisi ollut mitään kirjoitettavaakaan; tällä hetkellä elämäni koostuu aika pitkälti pääsykoelukemisesta, niiden hyvin hitaasta etenemisestä, neljästä seinästä ja pikkuveljien taksikuskina toimimisesta. Toisin sanoen mun elämässä ei tapahdu tällä hetkellä mitään, ainakaan mitään sellaista, jonka haluaisin näin julkisesti jakaa. On kuitenkin yksi asia: joulurakkaus!

Vielä en ole kaivanut esille joulukoristeita, eikä pihallakaan ole kuuset valaistuina. Joululaulut eivät soi eikä yhtään pakettia tai korttia ole vielä valmiina, vaikka muutama lahja onkin jo mietitty ja hankittu. Lumi tuli, mutta lumi myös suli, yhtään lumiukkoa en vielä ehtinyt tekemään. Alapihan omenapuussakin on vielä muutama (pakaste)omena. Silti olen jo aivan kissa pistoksissa joulun odotuksesta. Aina joulun alla saan valaistumisen ja koen tehtäväkseni levittää ja jakaa ympärilleni joulumieltä, jonka huomaa jatkuvana korviin ulottuvana hymynä, silloin tällöin aivan satunnaisissa paikoissa hihkaistuina "Enää 27 päivää!"-onnellisuuksina, joululaulujen hyräilynä tai laulamisena, sekä yltiöpositiivisuutena.

Mikä siis olisi parempi tapa saada jälleen kirjoittamisesta koppi kuin blogin joulukalenteri? Joka päivä blogiin tulee jotain uutta, mahdollisesti jouluaiheista, videoita, kuvia, joululeipomuksia, lahjavinkkejä... Mitä ikinä saankaan kehiteltyä.

AIKA VAIKUTTAA: Mitä toivoisitte luukuista paljastuvan?

(C)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti