26. helmikuuta 2013

I'm not afraid tonight

Minkä takia aika matelee? Mulla on just nyt sellainen fiilis et haluisin olla ABI. Tiedän, että Martsarin ens vuoden abeista lähtee ääntä paljon enemmän kuin tän vuoden abeista, ja oon varma, että viimeistään monnareissa meidän ABITURIENTIT kuuluu Vaskikseen saakka. Oon koko päivän selaillut youtubesta abivideoita, miettinyt penkkariteemoja ja abikuteita. Meillä on aivan loistava idea abiverkkareiden painatukseksi jos sellaiset nyt otetaan. Onneks abivaatteiden kanssa päästään ihan kohta asian ytimeen: torstaina valitaan, mistä hankitaan noi abivaatteet, ja sen jälkeen alkaa äänestys siitä, otetaanko perus huppari+verkkarit vai jotain erilaisempaa, kuten jumpinit tai baseball-takit. Meillä oli siis tosiaan tällainen pieni konflikti noiden abivaatteiden tienoilta. Moiskalle eli OPKH:n puheenjohtajalle oli joku tuonut edellisvuosien abivaatepaikan katalogin ja se oli sit kerännyt muutaman tytön kaverikseen hoitamaan niitä asioita, mut mukaan lukien. Siinä vaiheessa kun järkättiin Facebookiin abiryhmä ja kerrottiin pistävämme piakkoin äänestyksen kehiin, muutama muu kakkonen ilmoitti meille, että niillä oli jo sopimus abivaatteista yhden toisen yhtiön kanssa. Nyt on homma kuitenkin hoidossa, ja tällä hetkellä näyttäis vähän siltä että mä jatkan abivaatehommissa vielä torstain jälkeenkin. Katsoo nyt sitten. Haluun nimittäin jo abeilla!

Onnistuin aamulla nukkumaan puolisen tuntia pommiin, mutta sain itseni lähtövalmiiksi (lue: vaatteet päälle ja ison nenäliinapakkauksen koululaukkuun) kymmenessä minuutissa ja ehdin bussiin. Leikin elefanttia koko päivän, kuvistunti tais olla ainoa jolla en ollut jatkuvasti niistämässä. Himskatin nuha. Muuten olo onneksi helpottanut. Oli ihanaa nähdä kavereita pitkästä aikaa ja varmistaa muutamasta henkilöstä omin silmin et ne oli kunnossa. Leikittiin Samulin kanssa kierrätysvaatesuunnittelijoita.

Kouluhommiin mä kylläkin kuolen. Lukiodiplomit poislukien mulla on abivuonna tiedossa about 20 kurssia. Niistäkin yks on ussan pakollinen kolmoskurssi. Mietin vähän, et kyselisin jos saisin suorittaa sen kesällä itsenäisesti ja jos selviäisin ylppäreista ilman muutamaa matikan syventävää kurssia. Sit jos viel keksin lähteä proggikseen mukaan ens vuonnakin, niin mun kurssimäärä vain kasvais entisestään. Saa nyt nähdä. Jos on tosi kiva aihe niin voisin mennäkin mukaan, sen verran mahtava kokemus proggis oli.

Öö. Mitäs muuta. En tiedä. Eikun tiedänpäs. Lauantaina tuli Melodifestivalen. Ulrik Munther pääsi finaaliin. Rakastan. Vaik ei toi ookkaan niin hyvä kuin Soldiers.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti