17. helmikuuta 2013

Wanha jo nuorena


Nyt ovat mun prinsessapäiväni sitten takana. Kauniita leidejä ja komeita herrasmiehiä, limusiiniajelu mahtavassa seurassa, repeileviä mekon helmoja. Jatkot, pöydällä tanssimista ja muista huolehtimista.

Mulla oli kaksi aivan mahtavaa päivää aivan huipussa seurassa. Torstaina oli penkkarit ja illalla sitten wanhojen ensimmäinen tanssinäytös. Illalla Katajanokalla wanhojen illallinen ja eilen sitten tanssittiin päivällä kahteen otteeseen, ensin yläasteelle ja sitten omille ykkösille ja mersuille. Lopulta päästiin kuoriutumaan tanssimekoista, vaihdettiin hieman lyhyempään malliin ja limusiinikyydillä Espan kautta wanhojen jatkoille. Oli ihan mahtavaa! Tosiaan, mun mekko keksi ryhtyä hankalaksi: ensin viimeisissä harjoituksissa ratkeavat toisen puolen kaikki nostot, iltatansseissa revin sisävuoren ja perjantain ensimmäisessä tanssissa lähes kaikki jäljellä olevat alkuperäiset nostot pettivät. Ei ollut edes taukoa, jolla pääsisi pahimmat paikkaamaan, vaan sitten mentiin kymmenisen senttiä liian pitkällä helmalla joten kuten tanssit läpi. Viimeisellä tanssikerralla kaikki menikin sitten nappiin: mekko kesti, kengät pysyivät jaloissa ja kaikilla oli hyvä fiilis.

Wanhojen illallinen oli jotain tosi hienoa. Lähes kaikki tanssijat olivat Katajanokan kasinolla, pojat puvuissaan ja tytöt tanssimekoissaan ja kampauksissaan. Ruoka oli jotain taivaallista (sillä hinnalla kyllä sietikin olla). Illalliselta lähdettiin puoli kahdentoista aikoihin porukalla Anna thö kuski, minä thö EP ja Samuli, Ada ja Kristiina takapenkkiläisinä. Jostain syystä me kadotettiin Mannerheimintie ja navigaattoreista ja Samulista huolimatta me ajauduttiin Tuusulanväylälle ja ajettiin kehä kolmosta väärään suuntaan kunnes lopulta löydettiin itsemme puolenyön jälkeen Vantaan Ikealta. Mitä ihmettä?

Jos illallinen oli hienoa, niin jatkoilla oli aivan mahtava fiilis. Kahdeksan jälkeen kokoonnuttiin yhdentoista hengen voimin Energia-areenalle odottamaan limusiinia. Musiikki pauhas ja tunnelma oli jotain mahtavaa, en oo ikinä aikaisemmin ollut limusiinin kyydissä. Jatkopaikan pihaan kurvattiin musan soidessa täysillä, ja itse jatkoilla oli tosi kivoja ja ihania ihmisiä, hyvää musiikkia ja iso tanssilattia. Jotenkin mä taas ajauduin vain pitämään muista huolta koko illan. Mutta ei siitä sen enempää, jokainen kuitenkin selvisi takaisin kotiinsa. Kuvat mulla on kaikkien muiden kameroilla, koska en itse jaksanut/muistanut kuvailla nimeksikään. Hupsista! :3 Enemmän kuvia sitten huomenna tai viimeistään hiihtoloman jälkeen (tosiaan, unohdinko mainita? mä lähden jälleen viikoksi isostelemaan huomenna, viikon päästä nähdään!), nyt saatte tyytyä muutamaan facebookista poimittuun kuvaan :) En noista sitten tiedä että kuka ottanut, mutta juu eivät siis ole varmaan mikään mun omaottama.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti