12. toukokuuta 2013

Happy Mother's Day! ♡


Hyvää äitienpäivää, jos joku äiti tätä sattuu lukemaan ♡ Vähän epäilen, mutta kuitenkin. Mulla ei ole ikinä alkanut äitienpäivä näin rauhallisesti. Yleensä herään hyvissä ajoin keittämään kahvia ja laittamaan aamupalaa sekä tietty keräämään sen jokavuotisen valkovuokkokimpun. Tänään meillä oli kuitenkin porukat viettämässä viikonloppua Liedon suunnalla, joten mä sain nukkua rauhassa pitkään, siivoilla vähän, viimeistellä kortin, käydä keräämässä ne valkovuokot ja jopa leipoa. Olisin halunnut tehdä kakun, mutta meidänpä äiti ei syö eikä tule syömään sellaisia, joten teinpä sitten suklaacookieita tällaisella ohjeella. Tuli tosi hyviä, jos itse innostutte kokeilemaan niin suosittelen pikkaisen pienempää sokerimäärää, n. 1dl sokeria välttää ylimakeuden. Suklaana mä suosin tossa sitä perinteistä Fazerin sinistä, taloussuklaalla ei tuu ihan niin hyviä.

Lätkähuuma jatkuu yhä. Perjantaina järkättiin taas kisakatsomo kavereiden kanssa, aikaisemmin päivällä käytiin Julian kanssa Jumbossa kiertelemässä. Buuattiin yhdessä niille Suomi-Venäjä-matsin tuomareille, jotka olivat suoraan sanottuna jostain tosi syvältä. Suomi-Itävalta puolestaan oli jotain ihan huippua, kiljuin vaan kotona Aneten kanssa Suomen saadessa maalin toisensa perään. Usko ei mennyt edes Itävallan kaventaessa. Vielä Latvia, ja sitten tiedetäänkin ketä tulee vastaan puolivälierissä.

Euroviisutkin tulee! Ja ne tanssinäytökset. Ja autokoulu. Oon ihan sekaisin koko tulevan viikon kun pitäisi jatkuvalla syötöölä juosta sinne ja tänne ja tuonne. Onneksi näytössarjat ovat hallussa. Ja Suomi on aikaisemmassa puolivälierässä, ei mene päällekkäin euroviisusemin kanssa. Väitän, että Tanska tulee voittamaan ellei möhli ihan totaalisesti lavalla. En tykkää siitä, mutta silti. Unkarilla on ihana laulu. Ja Ukrainassa ja Norjassakin on jotain tosi hienoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti