28. syyskuuta 2013

Ilman käsii jarrut rikki alamäessä



weheartit


Ihmiset ajattelee aina kauhean negatiivisesti. Ainakin suomalaiset. Mäkin.

Uutisissa kerrotaan aina vain sodista ja uusista kuolemansairauksista. Siitä, kuinka jossain itketään ja kuollaan ja surraan ja kuinka aina on kaikilla niin huonosti. Mutta ei se oikeasti oo niin. Oikeasti suurin osa meidän elämästä on kuitenkin täynnä niitä positiivisempia asioita. Mut niinhän se on, että vaikka esityksestä 99% menisi ihan täydellisesti, mutta loppu menee pieleen niin kukaan ei muista mitään muuta kuin sen lopun. Jos multa kysytään, niin uutisistakin suurin osa olisi niitä pieniä iloja. Syövästä parantuneita, ensimmäisiä askelia, kissanpentuja, onnistumisia.

Mä törmäsin tänään haasteeseen, ja mä toivoisin, että tekin siellä ruudun toisella puolella toteuttaisitte sen. Koska mun mielestäni se on oikeasti tärkeä asia itse kullekin. Haaste menee siis näin: listaa sata sellaista asiaa, joista pidätte, jotka tekevät teidät onnellisiksi. Kertokaa ne eteenpäin, kirjoittakaa ne paperille ja kiinnittäkää seinälle. Jos joskus tulee huono päivä, on hyvä muistuttaa itselleen niistä asioista, joista oikeasti pitää. Vaikka ne olisivat kuinka pieniä asioita.

Perhe, ystävät, sateenkaari, musiikki, hymy, halaus, glee, suklaa, tähtitaivas, talvi, kesä, kevät, syksy, ruska, keltainen väri, laput seinällä, tuherrukset, musikaalit, ninja, marsut, eläimet ylipäätään, kissanpennut varsinkin, muiden hyvä mieli, pikkuiset kengät, joulu, riehuminen veljien kanssa, kännykkä, tanssi, kung fu fighting, se että on abi, elämä edessä, löhöily lökäreissä, pörrösukat, mun ihan supermahtavat kaverit (kiitos ihan sikana kun ootte olemassa, rakastan teitä vaikken sitä kauheen usein kerrokaan!), uudet tuttavuudet, arjen hyvät pienet teot, hakuna matata, kokkaaminen, kirjat, elokuvat, bones, euroviisut, abihuppari, koy, lämmitys, villasukat, kuuma kaakao, sauna, kissan kehräys, iloiset ihmiset, me ei olla enää me, sinkkuilu, juhliminen, koeviikot, vapaapäivät, hajamielisyys, se fiilis kun juoksee niin kovaa kuin jaloista lähtee, heittäytyminen musiikkiin, jäätyily, juttelu peilille, kuperkeikat, tallentava digiboksi, bloggailu, myöhäiset herätykset, päärynäjäätelö, se, kun joku nauttii siitä mitä tekee niin paljon, että se oikein loistaa siitä ihmisestä, yksikseen olo, porukalla hengailu, aneten tekemät kortit ja saippuat, pienet pehmoötökät, mun vihreä pupu, se tunne, kun matti ei ole kukkarossa, ihmisten ilmeet televisiossa kun painaa pausea, se, kun ajattelee jotakuta ja saa hetken päästä soiton juuri siltä henkilöltä, pakkanen, huulirasva, kinuskikastike, kun jokin vaate sopii täydellisesti, jääkiekon katsominen porukalla, kun saa kunnon vanhanaikaisen kirjeen, mäkkärin nugetit, kumisaappaat, iltavuorot, peura pellolla, kalanruotoletti, yksin kotona, spotify, nenähymiöt :------)))) (koska ada), korjausteippi aka pylpyrä, puuha pete -karkit, lauantait, kun jokin laulu kuvaa täysin omia fiiliksiä, nukkuminen, tekstiviestin saaminen, tihkusade, makaaminen tiellä koska autoja ei missään, liikenneympyrät, haaveilu, hymykuopat, se, että kerrankin pysähdyin ajattelemaan näitä kaikkia asioita.

Elämä on ihanaa! 

ps. oon ihan kikseissä sannin levystä, suosittelen!
pps. ruotsi lähti magnana ja bilsa eximiana. ehkä mä käyn keväällä korottaa ruotsin. mun logiikalla saan silloin kahden päivän lukemisella sen eximian jos nyt sain yhden illan lukemisella magnan :))
ppps. dondo!

4 kommenttia:

  1. aika ihana postaus ;3

    VastaaPoista
  2. Upea blogi ja ihanii postauksii, tykkään :)
    Noist pörrösukist tuli mielee et onks sull jarrusukkia?

    VastaaPoista
  3. Kiitos! :) Ei oo löytynyt jarrusukkia pariin vuoteen :(( no mut toisaalta sukkaluistelu on hauskaa joten ei niitä osaa kaivata :D ehkä sitten jos sellaisiin satun kaupassa törmäämään? pörrösukkien, varvassukkien ja jarrusukkien yhdistelmä ois kyllä aika kova juttu!

    VastaaPoista