12. elokuuta 2012

"Seuraavana isosten improvisaatioteatteria aiheesta kanttarelli!"




Nyt sitä tuli sitten isosteltua oikeen urakalla. En sit tiedä mikä siinä oli syynä, mut tällä leirillä meille isosille jäi aivan tajuttoman vähän vapaa-aikaa (tai sit meil vaa oli nii hauskaa noita ohjelmia suunniteltaes et siinä meni sit vähän kauemmin ku muulloin...), mut silti oli ihan sikakivaa! Aivan paras isosporukka IKINÄ, kaikki pelitti ja meil oli ihan oikeestikin aivan törkeen hauskaa. Mulla ei aivotoiminta riitä nyt melkein mihinkään, huomenna voisin kirjoitella vähän enemmänkin kun saan kuvatkin koneelle. Ja niin tietenkin pääsi siis käymään, että viikon aikana otin kuvia ehkä viisi minuuttia ekana iltana ja seuraavan kerran kamera eksyi käteen ehkä pari tuntia ennen lähtöä... Mutta ei maha mitään. Tässä hiukka esimakua meidän leiristä. Kuten näkyy, ainakin isosilla oli hauskaa, leiriläisistä en oo ihan niin varma.

"Niiskuneiti, puske kovempaa!"
"Minusta tuntuu että minä poksahdan!"
"Monet voivat yllättyä kuullessaan, ettei karkkipusseista löytyvä vaaleanpunalakkinen sieni olekaan sieni vaan itse asiassa vaahtokarkki."
"Niin kauan kun meidän talossa syödään perunaa, ni mä syön pöydän alla."
"Päivä 472 häkissä. Ruokavarat alkavat huveta, Emppu söi kaikki vadelmat."
"Tididididididi BÄTMÄÄÄÄÄÄN!"
"Rantakäärmeet kaks seiska viis"
"Eiku nyt me lahnataan!"
"Aijaijaijai SATTUU! Mut hei kato mun uutta tyyliä nousta portaat, saa ohittaa kun tässä menee hetken aikaa..."
"Eiks evoluutio oo se joka tulee menkkojen jälkeen?"
"MUSTI!!!"
"Kuka isosista on onnistunut haaksirikkoutumaan Puuhamaassa?"
"Äitiäitiisäisääiti tääl on MÖRKÖ!!!!!!!!!!!!!!"


No ei siel tietenkään mikään mörkö ollu vaan Jonne lukemassa Billy Grahamin elämäkertaa. Ehkä tajuutte tosta kannesta miks se kurkki aina välillä ties mistä ikkunoista ja pöytien takaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti