4. syyskuuta 2012

Hey I heard you are a wild one

Eli nyt mun stressipuuska on sit vihdoinkin ohi ja uskallan ruveta tekemään things to do -listaa asioista, jotka oon totaalisesti työntänyt sivuun monnareitten tieltä. Tuntuu tosi helpottuneelta, vaikka tekniikka vähän mättikin salissa. Eipä ollut mun vastuulla, joten en nyt ota siitä mitään paineita eikä kyl kenenkään muunkaan kuuluisi.

Eilisen käytin siis siihen, et kyhäsin Julialle Herttakuningattaren kruunun, ja siitä tuli mun mielestä ihan sikahieno. Vilkaiskaa noista kuvista. Streetissä meillä oli vihdoinkin se ihan uus ope eli Sanna, ja oli kyllä niin erikoinen tunti etten oo ikinä ollut vastaavalla. Oon jo ihan kaavoihini kangistunut tähän yleisimpään alkulämppä - lihaskunto - salin poikki - tekniikka - loppusarja - venyttely -tyylisiin tunteihin, et tunsin olevani ihan pihalla. Vielä ei kunnolla mitään tehty, lähinnä seurattiin maikan mukana eri perusliikkeitä, mutta ei tulla kuulemma tekemään koreografiaa nimeksikään koko vuoden aikana (ja hiphopista meillä on tulossa myös historian tunti) joten vähän pelottaa mitä tuleman pitää. Vaihtelu virkistää :) Logkingissa ei ollut vielä Anniina parantunut joten Maria veti meille vielä tänäänkin, ja rupeen pikkuhiljaa ymmärtämään sitä lajia.

Tänään menin sitten tuntia etuajassa kouluun monnareita valmistelemaan, ja hyvinhän me ne jutut saatiin loppujen lopuks kasaan. Tekniikka juu oli tosiaan silleen vähän huonosti et kajareista kuului kuulemma kunnolla vaan siihen osaan salia, jossa ykköset istuivat, mut ei se nyt ehkä mikään maailmanloppu ollut. Olin siis pukeutunut jonkinlaiseksi sovelletuksi versioksi Mustasta Leskestä, me kakkoset oltiin siis pahiksia. Abeille oltiin osoitettu supersankarien rooli, mutta nehän olivat menneet ylentämään itsensä omatoimisesti jumaliksi. Ei tuu kesää. Ykkösten satuhahmojen ja toogapukuisten jumalien lisäksi käytävillä saattoi törmätä tänään esimerkiksi Rakettiryhmään, Karhukoplaan, yllättävän moneen Jokeriin, Kaunaan, Myrkkymurattiin, Harley Quinniin, Pingviiniin, Voldemortiin, Pahattareen, Kissanaisiin, Ursulaan... Kakkosten puvut oli kyl ihan parhaita. Ainakaan jos ei lasketa Barbieita ja keijukaisia. Nekin oli aika söpöjä.

Eilen oli muuten viikon ainoa draamatunti, perjantai on peruttu kun ope ei oo koulussa. Tehtiin pääasiassa niitä poliisihahmoja. En tykännyt, ne poliisit on viel ainakin toistaiseksi aika kuivia. Varsinkin kun tehtiin hahmot ensin yksin ja jaettiin aivan randomisti improryhmiin, ja meidän ryhmäänhän sitten osui kaikki "pomohahmot". Ei siinä sitten auttanut muu kuin miettiä rooleja uusiksi. Yks tosi positiivinen juttu viime tunnilta: mun ääni kantaa tosi hyvin ilman pahempia ponnisteluja. Hyvin kuului takariviin vaikka puhuinkin ihan lavan takaosasta, en edes huutanut.

Pahoittelen suuresti kuvien laatua ja määrää, en oikeen ihmeemmin ehtinyt kameraan tarttua päivän aikana... Venlan blogiin pitäisi ilmestyä hyvälaatuisia kuvia monnareista ja ehkä jopa sellainenkin yksilö, jossa minä esiinnyn, eli sinne siis!




1 kommentti: