4. kesäkuuta 2012

Once upon a time there was a place called Denmark

Oon niin onnellinen! Täällä meiän mokillä on netti ja oon ihan fiiliksissä, pääsen tääl  kertoilee kaikest mitä tehdään :) Kamerasta unohdin sitten USBin Suomeen, joten saatte nyt tyytyä pelkkiin teksteihin perjantaihin saakka. Lauantaina sit voisin harkita jotain megasuperkuvapostausta.

Aamulla soi herätyskello varttia yli viisi ja puol kuusi oltiin jo matkalla Helsinki-Vantaalle. Koneeseen selvittiin kunnialla vaikkei siellä kentällä paljoa ehtinyt kierrellä, hyvä kun ehti pysähtyä täyttämään vesipullon. Lentokoneessa panikoin niin kuin aina, isä vaan nauroi vieressä ja Lassi murjotti kun pääsin ikkunapaikalle kameran ja lentopelon varjolla. Kööpenhaminassa tavattiin Siposet, joista on mukana neljä nuorinta lasta (kaikki poikia) ja vanhemmat. Auton löytämiseen meni aikansa, mutta itse ajomatka meni oikeesti tosi sujuvasti ja vaan kerran käännyttiin väärästä risteyksestä (silloinkin ehittiin mennä vaan jotain pari sataa metriä sivuun ennen kuin tajuttiin olevamme väärällä tiellä). Koko ajomatkan oli sellainen fiilis et olis jollain savannilla, tasaista peltoa silmänkantamattomiin ja aina siellä täällä muutama hassu käkkäräpuu. Ette oikeesti ikinä usko kuinka vaikeeta Tanskassa on löytää ruokapaikkaa! Ruoka on muutenkin aika kallista, Suomen matalan ruoka-alvin sijaan täällä on kaikelle sama alv (22%). Syömisen lisäksi pysähdyttiin pari kertaa vessaan ja kerran matelijataloon, joka oli paljon siistimpi kuin joku Korkeasaaren vastaava. Ikinä en oo nähnyt niin montaa laguaania, krokotiilia, käärmettä, sammakkoa jne. saman katon alla. Lisäksi siellä oli sellaisia tosi suloisia lintuhämähäkkejä ja tamariini-apinoita, ja takapihalta löytyi aitauksellinen marsuja ja pari vallabia!

Oon ihanrakastunut tähän meidän mökkiin! Tässä on sellainen tosi ihana heinäkatto ja muuratut seinät ja vaaleet lattiat ja iso piha ja kaikki mahdollinen, seitsemän makkaria meidän 11 hengen poppoolle (eli sain oman huoneen jossa on peräti parisänky!) ja sit varmaan paras asia ikinä: uima-allas!!!



Automatka kesti suurinpiirtein 7½ tuntia, mutta hyvin kestin ilman luettavaakin. Mutta jatkelen kirjoittamisia myöhemmin, nyt meen kokeilemaan tota uima-allasta ;P

2 kommenttia:

  1. Hei huippuu ku pääset kertoo kaikkee! tee semmone megakuvapostaus sit perjantaina..(: hiuka ikävä onn! ♥ -annika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. perjantain ei viel pysty ku ollaa kotona joskus ihan illasta :D

      Poista