10. joulukuuta 2014

10. luukku: Joulun soittolistani

(C)


Vaikkei enkeleitä ollakaan

Vuosia sitten olin pieni ykkösluokkalainen, jolla ei ollut koulussa ystäviä ja jonka itsetunto oli lähes nollassa. Joulujuhla lähestyi ja luokkamme oli saanut tehtäväkseen näytellä jouluevankeliumin. Rooleja jaettiin niitä haluaville ja hieman myös haluamattomille, yhdestä tuli Joosef ja toisesta Maria, muutamasta pojasta paimen, myös tietäjät valittiin. Enemmän kuin mitään muuta halusin olla enkeli. Enkeleitä valittiin vain yksi, ja kanssani samaan rooliin halusi nätti ja vaalea luokan suosituin tyttö. En ikinä pääsisi enkeliksi. Jostain syystä sain kuitenkin enkelin roolin, enkä ole varmaan koskaan ollut yhtä onnellinen kuin silloin. Sain olla lavalla siivet selässäni, ja lauloimme Vaikkei enkeleitä ollakaan. Muisto on ihana ja laulu minulle se rakkain joululaulu.


Jouluyön hymni


Tulkoon joulu

Isoskoulutukseemme kuului sellainen tilaisuus kuin Nuorten kauneimmat joululaulut. Siellä lauloimme nuorten valitsemia joululauluja, kuuntelimme eri ryhmien lauluja ja pidimme leikkimielisen kuorosodan isoskoulutusryhmien kesken. Jonain vuonna saimme laulaa omana osuutenamme Tulkoon joulu. Useampi kymmentä nuorta laulamassa kirkkaasti ja arastelematta
kaunista joululaulua. Vau! 

Tähti tähdistä kirkkain


Kun joulupukki suukon sai

Joulumaa


Varpunen jouluaamuna


Pukki tietää

Lukion ykkösellä draamakurssini pääsi esiintymään perinteiseen puurojuhlaan (joka on tosi ihana ja hirmu hauska perinne, ja vaikka lukio on ohi niin puurojuhla ei! mähän en lavalta lähde kulumallakaan ;) ). Tehtävänämme oli kuvittaa Rajattoman Pukki tietää, ja tulos oli... mielenkiintoinen. Näytteleminen oli valtavan hauskaa ja saimme aikaan isot aplodit ja naurunremakat, ohjaajamme kun ei ollut maininnut, että pukkimme osuus kohdassa "On jouluyö, hän liitää halki taivaan poroillaan" oli hieman kaksimielisesti tulkittavissa, me muut kun emme nähneet mitä pukki touhusi takanamme.


All I Want For Christmas Is You


Last Christmas


Snow Is Falling

Feliz Navidad

Gleen joulujaksot ovat rakkautta. Vaalin niitä sydämeni pohjasta ja katson ne joka vuosi joulun alla. Tämä laulu oli Gleessä parhaimmillaan, vaikka niinhän kaikki laulut ovat. Jostain syystä tämä vain on todella rakas joululaulu, ja nimenomaan tällaisena nopeatempoisena.


My Only Wish (This Year)


Mitkä ovat teidän rakkaimmat joululaulunne? :)

1 kommentti: