7. joulukuuta 2014

7. luukku: Hymy on ikkuna, josta näkee, onko sydän kotona


Kerron teille salaisuuden. Mulla on pieni salainen pahe, ja se on lyhytelokuvien katselu. Suurin osa ei sytytä, mutta kun löydän helmen, palaan katsomaan sen uudelleen ja uudelleen. Viime päivinä olen syventynyt jälleen lyhytelokuvien maailmaan ja todennut, ettei ikuiselle suosikilleni löydy vertaistaan. Ei edes jouluaiheisista lyhytelokuvista. En muista, olenko tämän jo joskus teille jakanut, mutta vaikka olisinkin, niin ei se mitään. Sillä hymy ei kulu, se vain kaunistuu!

Muistan isoskoulutusleirin vuosien takaa. Kokoonnuimme kaikki valkokankaan ääreen, ja meille näytettiin tämä pätkä. Siitä lähtien se on saanut minut hymyilemään aina sen katsoessani.

Hymyily on uusiutuva luonnonvara ja tarttuva tauti. Kun hymyilet, sinulle vastataan hymyllä. Ja ehkä juuri sinun liikkeelle laittamasi hymyepidemia saavuttaa jonkun, joka sitä oikeasti kaipaa. Hymy auttaa jaksamaan. Viime aikoina olen todella huomannut sen.


"He made her smile. And suddenly, after all those years, she got better. I knew it was you."

 ♥

2 kommenttia:

  1. oon koittan ettii lyhytelokuvii, tää on yks uus mulle! pystytkö linkkittää tai heittää jotain nimiä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tää on se mun suurin helmi, yks mihin oo kanssa hassusti kiintynyt on Dream Girl (https://www.youtube.com/watch?v=ynded6uf7zA) :) Nää kannattaa kanssa katsoa, ne mitä oon viime aikoina katsellut:
      -https://www.youtube.com/watch?v=Lp3N9xHbX9o
      -https://www.youtube.com/watch?v=k_d2Vxc6No8
      -https://www.youtube.com/watch?v=W3vzWIU-gsg

      Poista