11. joulukuuta 2014

11. luukku: Toiveita loppukuuksi?



Nyt kun joulukalenterissa lähestytään hyvää vauhtia puoliväliä on hyvä pysähtyä kysymään teidän mielipiteitänne. Onko jotain erityistä, joista haluaisitte lukea loppukuun aikana? Joulureseptejä, lahjavinkkejä, pohdiskeluja, kuulumisia, muistoja? Kysymyksiä? Videota? Raakarunko minulla on jo valmiina, eli ei mulla asia ole loppumassa. Haluaisin kuitenkin, että joulunodotus olisi myös teille mahdollisimman mukavaa aikaa ja luettava mielenkiintoista, joten vielä pystyn tekemään muutoksia reiluun kymmeneen luukkuun.

Eräs asia minua mietityttää erityisesti: Innostuiko kukaan tekemään macaronseja? Olisiko kiinnostusta postaukselle, jota varten kehittelisin erilaisia joulutäytteitä?

Ihanaa joulunodotusta, enää 13 yötä jouluun! :) Kai teillä on jo lahjat hankittuna?

2 kommenttia:

  1. Itse innostuin macaronseja tekemään! Jouluiset täytteet kuulostavat hyviltä, joka tapauksessa aion macaronseja joulun aikana tehdä :) hih kiitos ihanasta blogistasi ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, ole hyvä! :) Toivottavasti macaronsisi onnistu(i)vat! Itse en enää todennäköisesti ehdi koekeittiöidä macaronstäytteitä ennen joulua, mutta harkitsen muutaman lempparitäytteeni ja niihin sopivien jouluisten muutosehdotusten jakamista ;)

      Poista