3. joulukuuta 2014

3. luukku: Mitä pikkuveljesi OIKEASTI haluavat lahjaksi?



Joululahjojen hankkiminen on ihanaa. Sitä alkaa pohtia kuukausia etukäteen, millainen lahja kellekin sopisi. Valitset lahjat huolella ja paketoit ne, aaton koittaessa sujautat ne kuusen alle. Aina ei paketti huolellisesta  pohtimisesta huolimatta olekaan ihan niin mieluinen kuin toivoit, mutta ei se lannista. Ensi vuonna on siis parantamisvaraa, ja oikea lahja on silloin vieläkin mieluisampi! Kyselin vähän veljiltäni, mitä he ja muut heidän ikäisensä pojat haluaisivat lahjaksi, jos voisivat valita aivan mitä tahansa maan ja taivaan väliltä.

Pojat 2012

LASSI 14v

Jos mitä vain saisi pyytää, niin luokkalaisteni ykköstoive olisi mopokoulu ja kunnollinen mopo. Hyvät kuulokkeet mikrofonilla olisivat myös hyvät. Pelit ovat monen toiveissa, yleisin konsoli taitaa olla vielä PS3. Ihan äskettäin julkaistiin uusin Pokémon-peli (Pokémon Omega Ruby). Pleikka 4 ja siihen pelejä. Jos haluaa antaa halvemman lahjan, niin iso karkkipussi, leffalippu tai vaikka leipomus olisi kiva. Vaatteita älä hanki, ellet ole aivan varma, että lahjansaaja pitää niistä. Turvallisempi vaihtoehto olisi vaikka lahjakortti tai raha. Jos aivan kaikki olisi mahdollista niin kaikki paha maailmasta voisi loppua. Isis, Ebola, köyhyys, nälänhätä, rikollisuus ja huumeongelmat, eläinkokeet, taudit ylipäätään, Ukrainan kriisi... Villasukkiakaan en tyrmää, jos ne ovat pehmeät ja itse tehdyt. Kaupasta ostetut eivät paljoa mieltä lämmitä.


LAURI 8v


Minecraft! Skylanderseista haluan vain uusimpia. Meillä on aika monella luokkalaisella Xbox, sellaiseen halutaan pelejä. Jääkiekkovaatteet ovat kivoja, samoin Ferrari-tavarat. Ja avaruuspuku. Ei tarvitse olla oikea, sellainen naamiaspuku. Karkki on hyvää ja rahalla saan haluamiani leluja joulun jälkeen. Joku rakettikokoelma voisi olla hyvä. Sellainen, missä olisi monta vähän erilaisia rakettia. Leluista joululahjaksi voisin haluta jonkin robotin, joka osaisi kävellä, tai sitten (kauko-ohjattavan?) auton.

(Lauri on välillä vähän... vaikeaselkoinen. Puhetta tulee hirmuista vauhtia, sanat menevät sekaisin. Joten voi olla, että tuo toiveiden kirjaus meni vähän sinne päin. Mitä nyt Lauria kuitenkin tunnen, niin tuon ikäisille tuntuu kelpaavan mikä vain, mikä on printattu joulun alla postiluukusta kolahtaviin lelukuvastoihin, paitsi vauvojen ja tyttöjen sivuilta. Mitä enemmän siinä on pieniä, katoavia ja rikkoutuvia osia, mitä teknisempi härveli on ja mitä enemmän sitä on mainostettu televisiossa, sen parempi. Tuon ikäinen ei vielä oikein osaa arvostaa käsitettä 'itse tehty', mutta ei siitä haittaakaan ole, jos lahja muuten on mieluisa. Jääkiekkovaatteet taitavat Laurin tapauksessa tarkoittaa lähinnä Leijonien fanituotteita.)



BONUS: Äidin lahjatoivelistalla olisi helikopteri työpaikkamatkoihin ja vuoden palkallinen loma täysylläpidolla Australiassa.

4 kommenttia:

  1. Ihanaa lukea lastesi toiveet :) Me toivotaan pojan kanssa yhdessä brio junia.Oon itsekkin nyt hurahtanut niihin :D

    Blogissani on upean BPface meikkipaljetin arvonta.Toivottavasti osallistut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! :) Kyseessä ovat siis pikkuveljeni, ihan ei sentään vielä omia muksuja ole :D käyn ehdottomasti vilkaisemassa!

      Poista
  2. Tosi ihana postaus :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista